Forum

Converse Chuck Taylor Schoenen March 20, 2021 4:46 AM

By : dortarey

Vorige maand debuteerde A-COLD-WALL officieel met hun eerste samenwerking met Converse, een tweedelig pakket dat het ontwerp van zowel de Converse Chuck Taylor Heren/Dames volledig heeft herzien. En nu, zoals onthuld via vroege toegang door het merk afgelopen weekend, is het laatste silhouet al voorbereid om zijn brede scala aan kleurstellingen uit te breiden met een veel donkerdere "Carbon" -make-up.

Изображение

Net als het originele grijze paar dat dateert, kleurt de "Carbon" volledig in één tint, het ietwat lichtere zwart werkte in het bovenwerk van ripstop en in de noppenzool direct eronder. Converse Chuck Taylor Schoenen Tongen met inzetstukken volgen het voorbeeld, evenals het op wandelen geïnspireerde vetersysteem ernaast, terwijl doorzichtige lussen de kraag verfraaien voor een subtiel vleugje contrast. Elders raakten ingeslagen logo's de gebeeldhouwde zool op een bijna onzichtbare manier en markeerden ze aan de zijkant van de direct herkenbare neus van de pet.

Zoals de naamgenoot van het pakket aangeeft, zijn de kleurstellingen eenvoudig, met elk in wezen een spel op enkele van de bestaande pijlers van het in Boston gevestigde schoenenmerk. Converse Chuck Taylor Winkel Aan het roer is het "perkament" misschien wel het meest bekend. Afgezien van een nieuwe blauw getinte foxing-streep en een merkembleem, is het aanbod bijna volledig gekleed in zijn titelkleur; zelfs het zijembleem, dat typisch rood, wit en blauw bevat, is minimaal gemaakt, zonder alle gebruikelijke logo's. Het "zwarte" alternatief volgt veel van dezelfde hoofdpunten, hoewel veel, veel donkerder.

Converse Chuck Taylor te Koop Bovenop de Chuck Taylor, beoogt de samenwerking de kenmerkende aanraking van Bridges na te bootsen, aangezien het volledig siert met haar visueel rijke 'Harlem Toile', een behangachtig kunstwerk dat de cultureel belangrijke buurt laat zien door een filter van Victoriaanse stijl. Het originele toile wordt gebruikt voor het canvas van het silhouet van het schoeisel, de print heeft een diepe kleur en doet qua textuur denken aan muurbekleding (het beoogde medium van de print). De personages bovenop, die staan ​​tegenover pastoraal groen, beelden het alledaagse uit - touwtjespringen, basketballen, dansen, picknicken, enz. - terwijl ze tegelijkertijd commentaar leveren op de stereotypen die, zoals Bridges het zegt, 'diep verweven zijn met de Afrikaans-Amerikaanse ervaring. "

Met haar allereerste samenwerking met Converse haalde Shaniqwa Jarvis alles uit de kast, omdat ze de Goedkope Converse Chuck Taylor natuurlijk gebruikt om haar overleden vader effectief te eren. Als fotograaf van beroep gebruikt Jarvis haar eigen expertise als een expressiemethode en koos ervoor om een ​​van haar eigen foto's te sublimeren op de hele constructie van het silhouet. Deze dubbel belichte foto, die werd gemaakt tijdens een reis naar Mexico, is een eerbetoon aan haar vader omdat het herinnert aan zijn persoonlijke, eclectische stijl en zijn voorliefde voor luide, statement-stukken.

http://www.snkrmall.com


To post a comment please register or sign in