Forum

Nike Air Max 93 Schoenen March 20, 2021 4:09 AM

By : dortarey

Na een solide aanbod van originele kleurstellingen en materialen die vorig jaar op de Nike Air Max 93 Heren/Dames zijn gereproduceerd, lijkt het erop dat Nike Sportswear nu zal streven naar een aantal grondig nieuwe looks voor de klassieke grote bubbled hardloper. Hier zien we een paar nieuwe versies die het casual favoriete materiaal van suède combineren met een modern mesh op de tenen. Kies uit de neutraal grijs / zwarte colorway of de Air Max BW-achtige zwart / Persian Violet editie, en vind ze snel

Изображение

De Nike Air Max 93 Schoenen leent een kleurenschema van een van zijn Air Max-voorgangers, de Air Max BW, waarbij het beroemde "Persian Violet" van het model met grote ramen wordt gebruikt. Net als de BW van twee jaar voor de Air Max 93, kenmerkt de schoen zich door een zwart bovenwerk met Perzisch Violet en wit. In tegenstelling tot de BW krijgen deze echter ook wat grijs in de mix gegooid.

Nike heeft een gezamenlijke inspanning geleverd om de energie te verhogen rond enkele van zijn minder gebruikte Air Max-modellen dit jaar, zoals de Nike Air Max 93 te Koop en de Air Max 180. De terugkeer van hun originele "Dusty Cactus" en "Ultramarine" kleurstellingen stuurde een golf van energie in beide silhouetten die al geruime tijd niet meer voelbaar was. Nu neemt de Swoosh kennis van dat nieuw gevonden leven en brengt een ander origineel kleurenschema van de Air Max 93 terug door middel van de "Flame Red" variant. Voornamelijk versierd met wit leer, hits van Habanero Red - ter vervanging van het originele Flame Red - en Neutral Indigo transformeren het ontwerp in een patriottische pick-up die een welkome aanvulling zou zijn op de collectie van elke Air Max-head.

Na het uitbrengen in een overvloed aan kleurstellingen, van een kleurrijke "Watermeloen" en heldere "Nebula Blue" tot een afgezwakte "Neutral Indigo", keert de Nike Air Max 93 Goedkoop opnieuw terug, dit keer in een unieke "Sepia Stone" kleurstelling. De schoen heeft een bovenwerk met lichtbruine overlays, een licht steen suède spatbord en een lichtbruin mesh middenvoetpaneel, terwijl de toebox en veters van de schoen aankomen in een zeer licht pastelroze, wat een interessant gedempt contrast oplevert. Verdere details komen via een doorschijnende Swoosh, een zwarte neopreen keel met een gewaagde rubberen Air Max-patch en een doorschijnende Nike Air-hit op de hiel.

De watermeloenfamilie van Nike Sportswear wordt groter met een Kopen Nike Air Max 93 gekleed in Crimson Bliss en Kinetic Green. Het zelden gebruikte Air Max 93-silhouet van het Swoosh-merk heeft een herlevende 2018-campagne genoten, omdat het een aantal nieuwe releases heeft gezien, evenals de terugkeer van OG's zoals de 'Dusty Cactus' en 'Flame Red' kleurenschema's. Liefhebbers van deze kleurencombinatie hebben het de afgelopen maanden al zien sieren op de Air Max 1, Air Max 90 en Air Max 98.

http://www.max270mall.com


To post a comment please register or sign in