Forum

Acquistare Nike Air Max 270 March 20, 2020 12:19 AM

By : keray

Na een succesvolle lancering van de Air Max 270 is de Swoosh klaar om een ??nieuwe versie uit te rollen met zijn geavanceerde Flyknit-technologie. Acquistare Nike Air Max 270 Met vier aankomende versies hebben zowel mannen als vrouwen de keuze tussen twee selecties. Op dit moment zijn er geen foto's beschikbaar, maar deze duidelijke kijk op de Racer Blue / Total Crimson-colorway (vergelijkbaar met de epische Ultramarine-versie) zou je moeten helpen de resterende drie kleurstellingen te extrapoleren.

https://www.ultrabshop.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/O/AO4971-101_sivasdescalzo-nike-AIR_MAX_270_REACT-1560347358-1.jpg

Nike zal binnenkort misschien wel de luidste Nike Air Max 270 React Svendita tot nu toe uitbrengen, gekleed met neonzolen. Een schreeuwende gele tint siert de door lifestyle ontworpen hielbel die overeenkomt met het Air270-logo op zijn tong, terwijl roze de rest van de tussenzool goedmaakt, gecombineerd met de kleine middenvoet Swoosh. Eindelijk maakt een levendige oranje inlegzool de look af die perfect zou zijn voor een blacklight-feest uit de jaren 90.

Een van de grootste deelnemers aan deze verschuiving was Nike's ACG-dochteronderneming die een schare aan verheven rendementen heeft gezien, evenals nieuwe silhouetten zoals de Dog Mountain en de Ruckle Ridge-hitwinkels. Nike Air Max 270 Prezzi Bassi Een ander All Conditions Gear-model dat in 2018 debuteert, is de Air Max 270 Bowfin die de lifestyle-ontworpen hieleenheid leent van de nieuwste Air Max-creatie van Swoosh. Uitgerust met een ruige trail-ready sfeer, heeft de Bowfin een gelaagd bovenwerk dat mesh, nylon en leer combineert, evenals een set riemen met een wild patroon die helpen bij het vergrendelen van dit aanbod, evenals het beslist jaren 90-gevoel.

De klassieke Nike ACG-lijn geniet de laatste tijd van een vruchtbare heropleving. Scarpe de Nike Air Max 270 Met de vraag naar alle dingen van de jaren 90 nog steeds zo hoog als altijd, past hun ruige selectie van uitrusting en schoenen voor buiten, zoals de Dog Mountain en Ruckle Ridge, perfect in het huidige culturele klimaat. Nu zal een van de meest geliefde nieuwe schoenen van het merk Swoosh van het jaar een ACG-make-over in retrostijl krijgen, aangezien de Air Max 270 wordt omgevormd tot een gloednieuwe schoen: de Air Max 270 Bowfin.

Wat een knipoog kan zijn naar de stad Los Angeles, racen met een hoog octaangetal of de gelijknamige roman uit 2007, de Nike Air Max 270 Uomo/Donne "City of Speed" combineert twee luide tonen in een tooling die past bij zijn zool unit tech wat weinigen eerder hebben gedaan. Basiskunststoffen zijn meestal geschikt voor de cursus en verkleden zich ten opzichte van een groot deel van de constructie in zijn ongekleurde witte tint: hoewel dit grotendeels bescheiden is, kan men bij nadere inspectie gerst van sieraadlijnen van teen tot teen onderscheiden.

www.ultrabshop.com


To post a comment please register or sign in