Forum

Nike Air Max Dia Schoenen March 06, 2020 12:36 AM

By : inkeron

Sinds het vorig jaar in december uitkwam, heeft Nike Air Max Dia Heren/Dames zijn doel gevonden als een sneaker voor de middenmarkt die je zou kunnen verwarren met iets meer luxe. Hier verschijnt het model in een samengestelde mix van ‘Dark Turquoise’ en ‘Blue Force’, die de stevige witte tussenzool accentueert.

https://www.trendycollectie.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/i/air-max-dia-se-womens-shoe-XqcXXd.jpg

Nike Air Max Dia Schoenen , alleen voor dames, is een gloednieuw silhouet dat een interessante combinatie van gestroomlijnde en omvangrijke constructie biedt. Met een doorschijnend TPE-bovenwerk met bordeauxrode, perzik- en lichtblauwe accenten, ziet de bovenste helft van de Dia eruit alsof hij rechtstreeks van een performance-hardloopschoen zoals de Zoom Fly SP had kunnen worden afgenomen - maar de dingen zijn helemaal anders op de onderste helft.

Een extra dikke tussenzool zorgt voor een look die helemaal in de levensstijl past, en de Goedkope Nike Air Max Dia unit van de hiel is ingekapseld in een grote plastic schaal, waardoor de al aanzienlijke verfraaiingen onder de voeten nog groter lijken dan ze al zijn.

Het Korting Nike Air Max Dia silhouet voor dames is voor het eerst uitgebracht in december en biedt vrouwelijke sneakerheads een intrigerende schoenoptie die past in tal van populaire Swoosh-trends. De DIA combineert een ietwat dikke vorm met een gestroomlijnd bovenwerk en heeft voor zijn bovenwerk een geliefd semi-doorschijnend TPE-materiaal nodig, evenals een luchtbel die groter is dan zijn leven.

Volgende voor de Kopen Nike Air Max Dia is een Laser Fuchsia-kleurenschema dat ook hits van zwart en een veelkleurige iriserende gloed uitrust die lijkt op andere iteraties op modellen zoals de Air Max 95, Air Max 270 en de Air Max Deluxe. Bovenaan ontleent de DIA zijn uiterlijk aan door Beaverton gemaakte creaties zoals de Zoom Fly SP, maar onderaan laag biedt de dikke tussenzool een duidelijke levensstijl en biedt de drager de hele dag comfort.

www.trendycollectie.com


To post a comment please register or sign in