Forum

Nike Air Max2 Light Court Purple November 12, 2019 11:15 PM

By : fe70vmod
Nike Schoenen Sale blijft hun Air Max2 Light-line-up uitbreiden door een gloednieuwe kleur "University Red" uit te brengen. Deze presentatie is gekleed in een kleurenschema Red University, Black, Silver Reflect en Pure Platinum. Het heeft rode lederen overlays, zwarte en platina onderlagen met een zilveren Swoosh-logo en bijpassend hielembleem. Witte tussenzool bovenop rode en witte rubberen buitenzool completeert het ontwerp.


De klassieke Nike Schoenen Zwart uit '94 is tot nu toe dit jaar opnieuw geïntroduceerd in een aantal kleuren, en voor de zomer wordt het silhouet onthuld in een gewaagd "Racer Blue" -thema. Pronkend blauw gaas op de zijpanelen en contrasterend wit gaas op de neus, het thema is gestold met obsidiaan / zwart lederen overlays. Eindelijk, witte lederen Swooshes, veters en een bijpassende tussenzool, gevolgd door rode accenten op de tongen, binnenzool, luchtbel en achterste gedeelte van de buitenzool maken het geheel af.


De Nike Schoenen Dames is de volgende variant van het seizoen en het is een perfect paar voor de Amerikaanse Independence Day volgende maand. Pronkend met een patriottisch palet van wit met marine-overlays en contrasterende rode accenten, is de hardloper ook gedetailleerd met een gouden hielembleem, naast mini Swoosh-logo's die de zijpanelen sieren. Ten slotte, tongetiketten van het Amerikaanse merk, een Tartan-interieur, witte tussenzool en blauwe rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


Er is geen einde aan de Nike Air Max2 Light Court Purple sinds het in de atmos-samenwerking is uitgebracht om Air Max Day 2019 te vieren. Terwijl de schoen voortdurend is uitgebracht in nieuwe kleuren links en rechts verschijning. Deze nieuwe smaak van het retro-model van Nike Sportswear wordt bedekt met het University of Red-leer dat wordt gedomineerd door een zwart-witte onderlaag van platina voor contrast. Reflect Silver is dan te zien op de Swooshes en hiel samen met wit op de veters en tussenzool en een wit / rode gesplitste buitenzool.


https://www.waardefoot.com/


To post a comment please register or sign in